Over ons

Schumacher Techniek Inspectie & Beheer is een gecertificeerd en onafhankelijke specialist op het gebied van veiligheidsinspecties m.b.t. de elektrische installatie. Onze klanten zijn divers; van winkelpand tot industrie, van garagebedrijven, horecagelegenheden tot Vereniging van Eigenaren.

A.M.J. (Arnold) Schumacher

Voordat Arnold de stap heeft genomen tot het ondernemerschap heeft hij ruim 20 jaar ervaring opgedaan in het mooie vak elektrotechniek.

In deze 20 jaar heeft hij verschillende functies uitgeoefend binnen de installatie- en inspectiewereld. Doordat hij op verschillende niveaus praktijkervaring heeft opgedaan en de benodigde opleidingen heeft behaald, kan hij u van het juiste advies voorzien.

R.L. (Renate) de Bats

Renate houdt zich voornamelijk bezig met netwerkopbouw, social media, presentatie, communicatie en implementatie. Ze heeft ervaring op verschillende gebieden in verschillende functies, waarin contact met de klant centraal staat.

Je zal haar regelmatig tegenkomen op netwerkbijeenkomsten. Spreek haar gerust aan als je haar ziet!

Scroll naar top

Vraag uw offerte aan

SCIOS scope 10, scope 8, NEN 3140, NEN 1010
SCIOS scope 12
Onderstaande velden alleen invullen indien opdrachtgever iemand anders is. Bent u de opdrachtgever? Klik dan op "volgende".